Rezultatele căutării

SECRETUL NOSTRU

SEACRET este numele exclusiv din spatele liniei de produse de îngrijire a pielii și spa de lux, bazată pe sare, apă, noroi și minerale antice – poate chiar mistice, găsite într-un singur loc de pe pământ: Marea Moartă.

SEACRET este o companie cosmetică de renume mondial, care oferă o gamă largă de produse pentru bărbați și femei. Combinația unică de tehnologie inovatoare și vindecarea Mării Moarte și ingrediente naturale transformă SEACRET într-un brand exclusiv, căutat și de înaltă calitate.

Marea Moartă este situată în cel mai de jos punct de pe Pământ – și de asemenea, cel mai sărat. Conține sare la un nivel de concentrație de 10 ori mai mare decât alte oceane, iar apele sale sunt saturate în minerale, dintre care 12 sunt unice doar pentru Marea Moartă. Mineralele găsite în Marea Moartă și nămolul său de sedimente sunt cunoscute în întreaga lume pentru proprietățile sale de vindecare, reînnoire și întinerire.

O companie internațională de vârf, SEACRET se angajează să utilizeze tehnologii avansate, teste stricte de laborator și cercetări clinice în fabricarea produselor sale, cu un accent puternic pe inovație și expertiză. Produsele SEACRET sunt disponibile pentru cumpărare online, sau de la distribuitorii noștrii autorizați.

Cele trei promisiuni ale noastre:

 1. Promitem să nu facem niciodată compromisuri cu privire la calitatea produselor noastre. Pe lângă o scurtă vizită la Marea Moartă, produsele SEACRET Spa sunt cea mai bună modalitate de a accesa o sursă pură de bunătate a Mării Moarte și beneficiile esențiale ale mineralelor, sării și noroiului său.
 2. Promitem să vă servim cu servicii excelente pentru clienți. Nu sunteți sigur cum să utilizați un produs? Aveți o întrebare sau sugestie? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Încrederea dvs. este foarte importantă de utilizat și promitem să lucrăm din greu pentru a o menține.
 3. Promitem să ne gestionăm afacerea cu onestitate și corectitudine. La SEACRET, suntem pe deplin dedicați integrității fără compromisuri în tot ceea ce facem. Menținem cu tărie o filozofie a transparenței în fiecare aspect al eticii în afaceri.

Mască revoluționară cu putere bio-magnetică pentru întinerirea, relaxarea și netezirea pielii.

CUM SĂ UTILIZAȚI

Intindeți pe față, evitând zona ochilor. Nu folosiți vârfurile degetelor. Se lasă să acționeze 3-5 minute.
Acoperiți magnetul cu carcasa din plastic. Poziționați magnetul aproape de pielea feței și îndepărtați masca dintr-o parte a feței. Aruncați carcasa uzată. Înlocuiți cu o carcasă nouă și repetați pentru cealaltă parte a feței. Masați serul rămas pe față și urmați cu o cremă hidratantă SEACRET ™.
Utilizați o dată pe săptămână.

BENEFICII:

 • Mască inovatoare și revoluționară.
 • Efect de curățare unic asupra pielii.
 • Creează un strat mătăsos pe piele pentru hidratare și înmuiere.

Săpun de nămol – Curățați ușor pielea pentru o strălucire sănătoasă.

CUM SĂ UTILIZAȚI

Frecați până se crează o spumă. Aplicați spumă pe pielea umedă, apoi clătiți bine. Potrivit pentru utilizarea zilnică.

BENEFICII

 • Curăță eficient pielea.
 • Dizolvă uleiul.

Șampon hidratant cu noroi bogat în minerale – fără sulfați

CUM SĂ UTILIZAȚI

Aplicați pe părul umed și pe scalp. Masați bine și clătiți bine cu apă călduță. Pentru utilizare zilnică.

BENEFICII

 • Face părul ușor de manevrat.
 • Hrănește părul pentru o atingere moale de mătase.
 • Conceput pentru a ajuta la reducerea încrețirii părului și la oprirea căderilor.

Gel peeling bogat în minerale

CUM SĂ UTILIZAȚI

Aplică pe pielea curată și uscată și masează ușor pe față cu mișcări circulare pentru o exfoliere ușoară. Mâinile și fața trebuie să fie complet uscate înainte de aplicare pentru beneficii maxime. Aplicarea cu apă pe mâini și / sau față poate duce la aderarea produsului la piele. Clătiți cu apă curată. Dacă există aderență, folosiți un prosop pentru a scoate produsul.

BENEFICII

 • Îndepărtează celulele moarte ale pielii.
 • Creează o piele mai fină, mai moale și mai strălucitoare.

Perie cu formă de con pentru rimel non smudge

CUM SĂ UTILIZAȚI

Introdu peria în tub și rotește de câteva ori. Aplică produsul pe gene, volumizează și separă de la rădăcină până la vârf cu o mișcare ușoară în zig-zag pentru a prinde chiar și cele mai mici gene. Repetați după cum doriți pentru un aspect mai îndrăzneț. Îndepărtați cu apă caldă.

BENEFICII

 • Formula tehnologiei de acoperire – se curăță cu apă caldă și permite formulei să alunece ușor.
 • Rimel de lungă durată care nu va păta, murdări sau aglomera. FARA PANDA LOOK!
 • Peria cu dublu scop are un vârf de precizie care uniformizează genele și o bază rotunjită pentru a obține cu ușurință o plenitudine maximă.

HYDRO FX este un complex mineral unic infuzat cu hidrogen care susține producția de energie celulară și sistemul natural de apărare antioxidant al organismului.

După ingestia cu apă, HYDRO FX eliberează hidrogen și electroni în corp pentru a sprijini producția de energie celulară și sistemul natural de apărare antioxidant al organismului, ajutând astfel la protejarea organismului împotriva stresului legat de mediu și stilul de viață.

Indicații: Ca supliment alimentar, luați 3 capsule zilnic cu cel puțin 250 de mililitri de apă sau o băutură pe bază de apă.

DE CE SEACRET? DE CE NOI?

Cosmeticele de la Marea Moartă sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitățile lor unice și puterile terapeutice. Originea lor, Marea Moartă, din Orientul Mijlociu, este cel mai jos loc de pe pământ, situat la 417 metri sub nivelul mării și unul dintre cele mai sărate corpuri de apă din lume, cu o compoziție unică de minerale nevăzute în altă parte. Seacret este un brand lider de produse cosmetice din Marea Moartă, care își vinde produsele în întreaga lume în 40 de țări, cu cea mai avansată tehnologie combinată cu toate beneficiile mineralelor din Marea Moartă.

Corpul uman conține 5 litri de sânge, 40 de litri de apă, 70 de organe, 206 de oase, 600 de mușchi, 100 de miliarde de neuroni, 100 de trilioane de celule și în centrul acestuia se află o inimă care bate de aproximativ 2,5 miliarde de ori pe an. Singurul lucru care protejează toate acestea este pielea ta. Pielea noastră este atât de valoroasă.

Îngrijirea lui nu este doar un lux, ci o necesitate și o prioritate maximă, iar secretul pentru o piele grozavă stă aici. Regii și reginele ar scăpa aici acum peste 5000 de ani. Regele Irod a construit primul spa din lume pe aceste țărmuri și frumoasa Cleopatra a folosit aceste ape pentru întinerirea sa finală a corpului.

Acest loc este cunoscut sub numele de Marea Moartă. Este la 1388 de picioare sub nivelul mării, făcându-l cel mai de jos punct de pe pământ. Formarea unică a Mării Moarte permite apei să scape doar prin evaporare, lăsând o reumplere abundentă de săruri și minerale foarte concentrate. Marea Moartă conține peste 26 de minerale unice, dintre care 12 exclusiv numai pentru această mare. Aceste săruri și minerale sunt cele care conferă Mării Moarte capacitatea sa de vindecare. Întregul mediu a fost terapeutic pentru atât de mulți oameni cu probleme de îngrijire a pielii, cum ar fi acneea, eczemele, psoriazisul, pielea uscată sau cei care doresc pur și simplu să rămână fără vârstă.

Este capacitatea mineralelor Mării Moarte de a întineri și revigora pielea noastră și acesta este secretul din spatele produselor noastre uimitoare. Înțelegem că pielea dvs. este extrem de importantă și de aceea produsele Seacret vă hrănesc pielea cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, inclusiv uleiuri esențiale, vitamine, extracte din plante și, desigur, mineralele noastre din Marea Moartă.

Misiunea Seacret este de a oferi produse de îngrijire a pielii superioare, care oferă rezultate remarcabile pe care le puteți vedea și simți. Acesta este motivul pentru care avem și vom continua să folosim cele mai noi tehnologii și progrese pentru a revoluționa lumea îngrijirii pielii.

CONTACTEAZĂ-NE

Compare

Translate »