click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Căutare avansată

Spatiu comercial, 41 mp utili + spatiu sanitar, Tractorul, Coresi

125.000 EURO
,
Adaugă la favorite

Florin Leca

Telefon:0760345112
Email:florinleca@crowninvestservices.ro

Contactează-mă

Îți place? Scrie-ne aici

Rezultatele căutării

Descrierea proprietății

Cod intern de referinta: 1871

! ! ! Oportunitate, pentru acest spatiu se poate face predarea imediata sau se poate cumpara si sa aveti deja o firma ce va plati chirie de 1 000 euro catre dumneavoastra, practic aveti din prima luna un venit din acest spatiu ! ! !

Va propunem spre vanzare un spatiu comercial de 41 de mp utili + un spatiu sanitar, spatiul fiind utilat si pregatit pentru urmatoarea sa destinatie comerciala. Spatiul avand un design modern si fresh, dar avand si o pozitionare excelenta fiind la cativa pasi de coresi, iar cand spunem cativa pasi de coresi, ne referim la propriu, nu este doar o expresie, pozitionarea fiind excelenta. Spatiul se afla intr-un bloc recent finalizat, deci se afla int-un bloc nou, asta fiind un avantaj deoarece nu sunt alte dezavantaje pe care le putem intalni in cladirile mai vechi, spatiul va beneficia si de reclama ce va fi pozitionata la strada, astfel va fi mai vizibila viitoarea firma si de la strada, fiind un avantaj fiind langa coresi unde traficul este mai intens, asta fiind o modalitate mai traditionala de reclama daca viitoarea firma va dori ceva in plus pentru reclama, pe langa promovarile pe retelele de socializare.

Am reusit sa te facem curios?
Crown Invest Services iti ofera casa de care ai nevoie pentru a incepe un noul capitol din viata ta, asa ca nu mai astepta, contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

ID-ul proprietății: 32638
Preț: 125.000 EURO
Suprafața proprietății: 41 m2

Compare

Translate »