Rezultatele căutării
Poza-echipa-noastra-1024x683

Bună din nou,

De câte ori nu ai recomandat ceva ce ție ți-a mers și nu ai primit în schimb? Ce ai zice dacă de această dată recomandarea ta ar primi o recompensă ?
E timpul să schimbăm moneda! Pentru că noi ne prețuim partenerii, ce zici dacă te trimitem în vacanță și când te întorci ai și frigiderul plin? Recomandă-ne, și în momentul tranzacționării cu succes primești un voucher de cumpărături de 500 RON de la partenerii nostri.
Mai mult de atât, dacă crezi că ne poți ajută de 4 ori pe lună te invităm să petreci un weekend la munte pentru două persoane!

Plătește cu

Plătește cu

Pentru prima dată în România, o companie imobiliară împarte comisionul cu tine, şi înainte să te întrebi de ce am face asta, îţi şi răspund. Trăim într-o lume în care, din păcate, totul se învârte în jurul banilor, dar noi, vrem să schimbăm asta şi să readucem libertatea financiară şi libertatea timpului la cât mai mulţi oameni, şi aşa apari tu. Da, tu cel ce citeşti acum, tu eşti cel ce este important acum, cel care are puterea de decizie, şi care acum ai ocazia să “lucrezi” ca şi agent imobiliar, fără să mergi tu pe teren. Toţi cunoaştem pe cineva care cunoaşte pe cineva care vrea să cumpere o locuinţă, de ce nu ai valorifica acest lucru?
Ai luat decizia în sinele tău, ştiu că deja îţi doreşti să faci asta, dar hai să vezi ce investeşti şi ce câştigi:

  • Cum am spus, este primul program în care o agenţie imobiliară împarte comisionul cu tine
  • Poţi recomanda compania de câte ori vrei, într-un an de zile
  • Ai acces la informaţii utile prin care poţi atinge libertatea financiară, deci câştigi timpul tău
  • Ai posibilitatea să te asociezi cu noi, şi să ne fi partener dacă la un moment dat simţi asta, vrei asta, şi bineintele iei decizia să faci asta, şi clar ai prioritate
  • Pentru doar 100 RON la 6 luni de zile, ai acces nelimitat printr-un cod personal de recomandare generat după ce faci plata. Am spus doar 100 RON la 6 luni de zile, pentru că înseamnă aproximativ 16 RON/LUNĂ sau undeva la 0,50 bani/zi. Asta este nimic pe lângă posibilitatea ta de câştig
  • Dacă nu eşti mulţumit de serviciile noastre, în termen de 30 de zile de la data înscrieri, te poţi retrage trimiţând un mail pe adresa hello@crowninvestservices.ro.test, cu titlul “Vreau să renunţ la calitatea de membru” şi noi îţi restituim banii 100% (în termen de 30 zile de la cerere)

Până aici am vorbit doar de ce oferim şi despre cât trebuie să investeşti, dar ce este mai important de acum urmează, pentru că îţi voi spune ce trebuie să faci, să câştigi de cel puţin 5 ori banii investiţi.

Plătește cu

Plătește cu

Ca membru afiliat ai cel puţin 2 mari posibilităţi să câştigi:

  • Programul CIShopper – Prima variantă ne recomanzi unei cunoştinţe care doreşte să CUMPERE o proprietate, îi oferi codul tău unic de recomandare (EX. CIS-MIHAI01) , ne contactează, noi o ajutăm să-şi găsească ce îşi doreşte şi are nevoie, iar în urma tranzacţiei încheiate cu succes, tu câştigi vouchere în valoare totală de 500 RON de la partenerii noştri în termen de 15 zile de la semnarea tranzacţiei.
  • Programul CISeller – A doua variantă este să ne recomanzi cuiva care vrea să VÂNDĂ o proprietate, noi o preluăm în exclusivitate pentru 6 luni de zile, pregătim totul pentru vânzare, încheiem tranzacţia cu succes, şi deoarece tu ne-ai recomandat, câştigi vouchere în valoare totală de 1000 RON de la partenerii noştri în termen de 15 zile de la semnarea tranzacţiei.

Ai acces la o comunitate de oameni care investesc timp şi energie să se regăsească pe ei. Dar cel mai important aspect este că te pot ajuta pe tine, să depăşeşti orice situaţie mai puţin plăcută din viaţa ta. Prima sesiune noi o oferim cadou (Manifest). Dacă totuşi există gândul “dacă merită să faci asta”, eu zic să recapitulăm, plăteşti undeva la 50bani pe zi, pentru şansa să recomanzi 1 singură dată cu succes şi încasezi 500 RON, şi da, noi nu te limităm, chiar ne dorim să-ţi spargem orice limită şi să ai şi să faci tot ce îţi doreşti. Cum am spus mai sus, ne ajuţi să facem 4 tranzacţii pe lună, îţi oferim vouchere de 2000 RON si o vacanţă de 2 persoane în Brasov, cool, nu?
Crezi că este pentru tine?
Noi credem că da, dar decizia îţi aparţine, aşa că tu crezi că meriţi?
Si nu am incheiat – BONUS post:

  • Reducere 10% la toate produsele noastre Seacret Lifestyle and wellness

Ai toate motivele din lume sa nu te alaturi, dar ai nevoie doar de unu sa te alaturi, ce alegi?

Contactează-ne și fă parte din schimbare!
Parteneriatul este valabil conform regulamentului intern al companiei.

Plătește cu

Plătește cu

Compare

Translate »