Rezultatele căutării
crown-invest-services-hai-in-echipa-noastra-mare

Hai în echipa noastră

Bună din nou,

Din moment ce ai ajuns aici, înseamnă că ești curios să știi ce avem de oferit. Ai citit probabil că aspectul cel mai de preț pentru noi este timpul, și ne-am imaginat că și pentru tine poate fii unul dintre valorile tale importante în viață.

Îți oferim oportunitatea să faci parte din echipă și-ți mărturisim că nici măcar nu avem nevoie de CV-ul tău. Vream ceva mult mai important și de preț de la tine: sinceritatea ta, respectul tău, transparența si onestitatea si nu mai puțin important, angajamentul tău față de tine și de visurile tale. Da, știm că sună ciudat dar când ne vei devenii partener vei muncii pentru a-ți realiza visurile tale, nu ale noastre, de ele ne ocupăm noi.

Ce îți oferim:

  • Un mediu de muncă viu, vei simți că trăiești, nu doar că muncești zi de zi. Ce folos au banii dacă nu ai cum să-i cheltui?

  • Nu trebuie să ne vedem zi de zi fețele la birou. Decât să știm că stai la masă ca să faci timp până sosește ora de mers acasă, mai bine stai acasă, faci business și în același timp te ocupi și de familie. Pentru că dacă ai copii nu i-ai făcut ca să ți crească alții, așa-i?

  • Vei beneficia de un mediu de colegialitate, adică, noi suntem colegi, parteneri de afaceri, de aceea am început vorbindu-ți despre aspectele care sunt importante pentru noi.

  • Alt lucru important și pe care îl valorăm este cum tratezi oamenii, seriozitatea ta față de tine și respectul față de ei și de timpul lor. Din moment ce au ajuns la noi, nu avem cum să nu-i servim cu aceeași calitate și standarde cu care te tratăm noi pe tine. Trebuie să fie și aici un win-win.

  • Și nu în ultimul rând, un comision pe măsura angajamentului și performanțelor tale.

Ce zici, ți-e dor să fii liber, apreciat, independent dar în același timp să faci parte dintr-o echipa care va contribuii atât la creșterea ta personală cât la creșterea banilor din contul tău ?

Scrie-ne și hai să ne cunoaștem, online bineînțeles!

Consilieri imobiliari CIS – Vino alături de noi

Compare

Translate »