Rezultatele căutării

Despre noi
Bine ai venit pe site-ul nostru, cel puțin “esențial” vieții. Tot ce vezi aici, este real, de la persoane ce au testat deja, de la persoane mulțumite și da, ne place să ne și distrăm, să râdem, să ne simțim bine, și să ne hidratăm corespunzător.

Suntem 4 prieteni, parteneri, familie, care ne-am cunoscut și conectat în online, ne-am conectat că așa trebuia, și am început împreună mai multe proiecte, pentru că da, suntem oameni și avem scopuri comune, iar scopul de a ajuta lumea din jurul nostru, fiind general valabil.

Unul din aceste proiecte este despre apa Kangen, și este cel puțin esențial, pentru că vorbim de apă, vorbim de esență vieții, și vorbim de ceea ce pe noi toți ne ține în viață.

Și te asigur că ai ajuns să citești aceste rânduri, pentru că suntem aici să-ți recomandăm, să te ajutăm, să-ți recuperăm timpul pierdut și să-ți fim alături de acum în colo pentru tot ce te interesează. Dacă îți acorzi șansă să ne cunoști, vei fi mai aproape de succesul vieții sănătoase și prospere, a vieții pozitive și libere, pentru că o viață fericită, înseamnă o viață liberă.

“Alege apa ce îți schimbă starea, alege apa ce îți oferă libertatea.”

Interesant, nu?

Beneficiile apei alkaline, ionizate

Când ne gândim la apă, ne gândim la viață, la puritate, la sănătate. De asta apa alkalină este considerată a fi cea mai bună apă de consumat și nu numai. Pe lângă proprietățile ei foarte bune, apa alcalină ne conferă siguranța că bem o apă care ne ajută sănătatea și nu ne-o degradează.

Dacă ai un stil de viață sănătos, știi ce importanță are apa în alimentația zilnică și cât de importantă este hidratarea corpului nostru. Apa alcalină este pentru tine dacă urmezi sau îți dorești să adopți un stil de viață sănătos. Îți prezentăm câteva dintre beneficiile apei alcaline mai jos:

 • Hidratează mai mult și mai bine decât orice apă îmbuteliată din comerț;
 • Este anti-inflamatoare, ajutând corpul să neutralizeze inflamațiile cauzând radicali liberi;
 • Produce detoxifierea corpului, eliminând toxinele și chimicalele existente în corpul tău;
 • Este ușor alcalină, având un pH de 8.0-9.6.
 • Este prietenoasă cu bugetul, dându-ți posibilitatea de a cheltui mai puțini bani pe apă;

Beneficiile apei Kangen

Sună ciudat, nu-i așa? Nu te speria, nu vindem vorbe-n vânt. Apa Kangen are priorități inegalabile cu altă apă din comerț pe care tu ai consumat-o până în acest moment. Și suntem siguri că dacă ai ajuns până aici și citești asta, ești interesat să afli mai multe despre proprietățile și beneficiile apei Kangen.

Apa Kangen vine în ajutorul tău dacă ți-ai dat seama că apa înseamnă mai mult decât un lichid transparent și nesemnificativ. Oh, de fapt apa este cel mai important lichid și cel mai important aspect atunci când ne gândim la sănătatea corpului nostru! Bem apă zilnic pentru a ne hidrata, pentru că ni se face sete sau doar pentru că așa trebuie și cu toate astea avem tendința să alegem ape din comerț, mai scumpe sau mai ieftine, fără a știi care sunt substraturile acestor ape.

Alege să bei apă Kangen, iar viața ta se va schimba, sănătatea îți va radia, corpul va străluci, pielea va respira, vei fi profund hidratat și te vei putea bucura de un gust plăcut și o senzație interesantă. Până la urmă e doar apă, nu? Vrei să afli care sunt principalele beneficii ale apei Kangen? Iată-le!

 • Are un puternic efect hidratant;
 • Este absorbită foarte rapid de corp;
 • Nu îți conferă starea tipică de ”balonare” în cazul în care vrei să bei între 8 și 10 pahare de apă pe zi;
 • Încurajează bunăstarea și longevitatea corpului tău;
 • Ajută la detoxifierea corpului;
 • Ajută digestia și eliminarea să se realizeze sănătos și ușor;
 • Ajută al menținerea unei greutăți optime a corpului tău;

Suntem siguri că fiecare dintre noi știe pentru ce se poate utiliza apa, atâta timp cât fără apă nu avem cum să trăim pe acest Pământ. Dar cu toate astea, apa fiind vitală pentru noi, vrem din tot sufletul să vă reamintim cum poți folosi apa Kangen. Fiind vorba de o apă diferită, dar extrem de sănătoasă și benefică pentru corpul nostru, fii sigur că poți să faci ce vrei tu cu ea:

 • Poți uda florile din grădină sau din propria locuință;
 • O poți bea; (Nu uita ca mereu să ai o sticlă de apă în geantă! Cine știe când ți se face sete.)
 • Este un prieten bun în bucătăria ta, deci o poți folosi a toate mâncărurile pe care le pregătești;
 • Dacă ai un bebeluș, îi poți prepara fără frică laptele sau orice altă mâncărică dedicată sugarilor;
 • Te poți spăla cu ea pe față pentru că te ajută să ai o piele hidratată, tânără și strălucitoare;
 • O poți folosi în apa de baie, fiind benefică pentru pielea întregului corp;

Vrei să afli mai multe despre proprietățile apei Kangen? Noi îți stăm la dispoziție și îți oferim cele mai bune și mai stabile informații. Japonezii folosesc apa Kangen pentru beneficiile pe care le aduce ea sănătăți umane și de aceea observăm că stilul lor de viață este unul simplu, focusat pe sănătate și bunăstare. Parcă te tentează acum, nu?

Apa Kangen, nu numai că este cea mai bună apă de băut, având un grad crescut de hidrogen molecular care conferă corpului nostru cele mai bune resurse pentru a se regenera, pentru a rămâne sănătos și pentru a fi ferit de boli cronice, dar această apă este o ”apă vie”. S-a vorbit și se vorbește în multe cazuri despre proprietățile acestei ape, iar noi ne dorim să le aducem mai aproape de tine. Printre cele mai importante și interesante ar fi următoarele:

 • reducerea radicalilor liberi și suprimarea stresului oxidant;
 • este lipsită de electroliți și bogată în minerale, este micro-structurată (o structură moleculară mai mică = o hidratare celulară mai mare);
 • poate fi folosită într-o multitudine de feluri;
 • este puternic alcalină ceea ce oferă corpului șansa de a nu dezvolta boli cronice, neutralizând astfel aciditatea din corp și eliminând toxinele;
 • este antioxidantă, prevenind îmbătrânirea (efect anti-aging);

Discutând despre o apă vie, apa Kangen oferă corpului nostru toate resursele benefice pentru ca sănătatea lui să sporească. Dacă ne raportăm la apele din comerț, fie ele minerale sau plate, acestea sunt considerate a fi bune de către foarte mulți oameni, când de fapt ele dăunează corpului uman într-o mare măsură. De aceea, dacă optezi să schimbi apa pe care o consumi, îți vei schimba viața, te vei simți diferit și vei vedea rezultate pe propria piele. Apa Kangen poate distruge orice fel de substanță nocivă existentă pe fructele și legumele pe care noi le cumpărăm din supermarket și poate infuza un ceai fără a fi fiartă sau pregătită în vreun fel anume precum o apă normală. Sună interesant, nu? Atunci, te sfătuim să iei inițiativă și să îți schimbi și tu viața pentru că noi am făcut-o deja!

Sănătate adevărată

Timp de peste patru decenii, Enagic International cu sediul în Japonia a fost producătorul principal de aparate de ionizare şi de filtrare a apei din lume. Scopul nostru este de a transforma apa de la robinet din casele dumneavoastră în apă de băut pură şi sănătoasă alcalina, ionizata şi bogată în hidrogen.

Sistemul direct de vânzări al Corporaţiei Enagic autorizează distribuitorii independeţi, diligenţi şi pasionaţi din toată lumea. Aceştia apreciază produsele noastre şi vorbesc despre schimbările pozitive pe care apa Kangen® le aduce din punct de vedere personal şi financiar.

10 Motive pentru utilizarea hidrogenului molecular (apa Kangen)????

✅1. Îmbunătățește aspectul pielii – hidrogenul molecular este considerat un antioxidant nou pentru combaterea leziunilor oxidative în piele și pentru promovarea aspectului tineresc. Subiecții japonezi au prezentat o îmbunătățire semnificativă a ridurilor de gât după baie în H2 timp de 90 de zile.

✅2. Pot ajuta la prevenirea diabetului zaharat – Într-un studiu din 2011, cercetătorii au testat efectele apei potabile pe bază de apă pe 30 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2. Pacienții beau 4 cești de apă în fiecare zi timp de opt săptămâni. Starea pacienților sa îmbunătățit în general, iar mai multe nu au prezentat simptome ale bolii.

✅3. Pot lupta cu tumori canceroase – Ratele crescute ale speciilor reactive de oxigen (ROS), denumite colectiv stres oxidativ, au fost detectate in aproape toate cazurile de cancer, unde acestea promoveaza multe aspecte ale dezvoltarii tumorii si progresiei. Hidrogenul molecular are tendința de a șterge stresul oxidativ care stă la baza creșterii tumorii.

✅4. Lupta cu boala autoimuna – Din cauza capacitatii sale de a reduce excesul de radicali liberi, H2 poate ajuta in lupta cu boli autoimune.

✅5. Reduce durerea asociată cu artrita reumatoidă – Artrita reumatoidă este o boală inflamatorie cronică caracterizată prin distrugerea oaselor și a cartilajului. Un studiu japonez a arătat că “Consumul de apă reduce stresul oxidativ și activitatea bolii la pacienții cu poliartrită reumatoidă”.

✅6. Wunder spune că H2 “corectează deteriorarea ADN în celulele mitocondriilor”. Acest lucru pare să fie susținut de un studiu publicat în numărul din iulie al Jurnalului Internațional al Biologiei radiațiilor, care a concluzionat că “H2 exercită o protecție semnificativă împotriva daunelor provocate de radiații induse de ADN”.

✅7. Combaterea alergiilor – O reacție alergică este o reacție imună atunci când sistemul imunitar suprareacționează la o moleculă gândindu-se că este infecțioasă. Hidrogenul calmează această reacție.

✅8. Ajută la reducerea cantității de grăsimi – Apa cu conținut de hidrogen reduce concentrațiile plasmatice ale glucozei, insulinei și trigliceridelor, similar cu efectul restricțiilor alimentare.

✅9. Îmbunătățește funcția cognitivă – datorită capacității sale de a traversa cu ușurință bariera hematoencefalică, hidrogenul molecular poate contribui la bunăstarea celor cu boală Parkinson. În modelele de șobolani ale bolii Alzheimer, H2 previne neuro-inflamația și memoria îmbunătățită.

✅10. Recuperarea mai rapidă a vătămărilor sportive – hidrogenul molecular poate avea potențialul de a îmbunătăți performanța sportivă și recuperarea.

Schimbați-vă apa – schimbați-vă viața

Exista 5 tipuri de apă, știi care este diferența dintre aceste ape?

apa-robinet-apa-kangen

Apa de la robinet. Cât de sigur este sigur?

Apa de la robinet este o opțiune mai sănătoasă decât băuturile răcoritoare. Dar, potrivit investigațiilor recente, au fost găsiți 315 de poluanți în apa de la robinet din America din 2004 și peste jumătate dintre acești poluanți sunt complet nereglementați și pot exista legal în orice cantitate.

Toată apa potabilă din Regatul Unit trebuie să respecte standardele stricte stabilite de Regulamentul privind alimentarea cu apă (calitatea apei), care încorporează cerințele Directivei europene privind apa potabilă.

Apa Surrey, este considerată cea mai bună apă de la robinet pentru băut, deoarece conține doar fluor natural.

Acestea fiind spuse, conține clorură, care este necesară pentru curățarea și purificarea apei și a dioxidului de sulf și a amoniacului și, probabil, a altor substanțe chimice necesare pentru a vă asigura că conductele nu ruginesc. Aceste substanțe chimice sunt rele pentru noi

Young woman drinking water

Apa îmbuteliată nu este neapărat mai sănătoasă decât apa de la robinet și totuși costă mult mai mult!

Deși este asociată cu apă sănătoasă, nu se garantează că apa îmbuteliată este mai sănătoasă decât apa de la robinet. Adesea, singura diferență este mineralele adăugate care nu au beneficii dovedite pentru sănătate.

Un studiu de patru ani realizat de Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale arată că 1/3 din apa îmbuteliată testată conține niveluri de contaminare care depășesc limitele admise. Apa îmbuteliată poate fi, de asemenea, ușor acidă, ceea ce poate afecta echilibrul pH-ului corpului. În cele din urmă, impactul asupra mediului cauzat de producerea și eliminarea sticlelor de plastic este dăunător ecosistemului nostru.

Installation osmosis system. Plumber hand replace water filter cartridges at home kitchen.

Osmoza inversă este un proces de filtrare care poate fi eficient în zonele care nu primesc apă tratată municipal și este utilizat în mod obișnuit în instalațiile de apă îmbuteliată.

Osmoza inversă elimină mineralele de apă sănătoase, naturale. Aceste minerale nu numai că asigură un gust bun, dar îndeplinesc și o funcție vitală în sistemul corpului. Când este dezbrăcată de aceste minerale, este posibil ca apa să nu fie la fel de benefică.

Generalități ale apei

Apă susține viață în toate formele ei, inclusive viață umană. Ea este una din cele mai misterioase substanțe de pe planetă noastră. Cercetătorii încă descoperă fapte uimitoare despre apă. Mai mult de 70% din masă noastră corporală este apă. Dacă înțelegem apă și bem tipul correct de apă vom beneficia de sănătate și longevitate.

Corpul uman este alcătuit din 70% apă și nu este o exagerare a spune că baza vitalității și a vieții lungi este apă. Dacă doriți s ava simțiți bine și să va aflați la nivelul optim de sănătate ar trebui să beți apă zilnic. Dar nu orice tip de apă!

Apă nu este doar sănătoasă pentru organismul dumneavoastră, este absolut esențială! Fiecare organ și sistem major al organismului depend de apă pentru a funcționa correct și la capacitatea lor maximă. Acest lucru nu este surprinzător considerând că aproximativ două treimi din corp este apă.

Consumul unei cantități corespunzătoare de apă va preveni deshidratarea inutilă a corpului. Chiar și deshidratarea minoră poate duce la probleme grave de sănătate. Învățând să va ascultați corpul și învățând ce poate face apă pentru dunmeavoastra va veți asigura că organismul primește ceea ce are nevoie pentru a fi sănătos.

Apa Kangen

Termenul Kangen înseamnă “întoarcerea la origini” în limba japoneză. Apă Kangen este o apă alcalină produsă de dispozitivele de ionizare și filtrare Enagic. Timp de peste 40 de ani apă Kangen a fost utilizată în japonica pentru a ajută la redarea stării originale alcaline a organismului. Aceste aparate pot transformă apă obișnuită de la robinet în apă de băut sănătoasă alcalină.

Apă Kangen este bogată în hidrogen are o concentrație ridicată de hydrogen molecular. Hidrogenul molecular este un antioxidant efficient care se difuseaza rapid la nivelul membranelor celulare, reduce radicalii liberi și suprima stresul oxidant.

Reacțiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi. Antioxidanții împiedică aceste reacții dar ratele crescute de oxidanți și antioxidanți insuficienți în organism provoacă stress oxidative și distrug celulele. Aprovizionarea constanța a surselor externe de antioxidanți ar trebuii să facă parte din dietă zilnică pentru a reduce stresul oxidative și vătămările associate cu acesta. Din acest motiv toată lumea ar trebuii să aibă grijă nu numai de cantitatea de apă consumată ci și de calitatea apei pentru că ambele sunt esențiale pentru sănătatea noastră.

Că în majoritatea lucrurilor din viață sănătatea optimă începe cu echilibrul. Organismul nostrum trebuie să mențînă un nivel echilibrat al pH-uluide 7.365 care este ușor alcalin. O scară pH este utilizată pentru a determina dacă o substanță este acidă sau alcalină. Pe această scară 7.0 este valoarea neutral. Orice substanță a cărei valoare este perte 7 este cosniderata alcalină iar sub 7 este considerate acidă.

Apă bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP (Potențial de oxido-reducere) negativ. O valoare ridicată ORP (în numere positive) indică faptul că o substanță are un potențial ridicat de oxidare. În termini generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicate pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare). O valoare redusă ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consumul oral. La fel că pH-ul valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei.

Tipuri de apă Kangen

Apă Super Alcalină pH 11,5

Această apă nu este de băut ci menține igienă în viață noastră zilnică datorită efectului puternic de curățare.  Are beneficii de dizolvare și termoconductoare.

Se utilizează pentru:

 • Prepararea alimentelor: când vine vorba de gătit tot ce folosim pentru a prepară mâncarea spălăm cu acest tip de apă
 • Curățare: eficientă pentru curățarea uleiului, tocatoarelor și prosoapelor de bucătărie precum și pentru curățenia generală în bucătărie
 • Eliminarea petelor: puterea suplimentară și capacitatea de absortie a apei va îndepărta petele de cafea, sos de soia și vin cu ușurință și de asemea este minunată pentru eliminarea petelor persistente din vasul de toaletă

Apa Alcalina pH 8.5 – 9.5

Acest tip de apă este perfect pentru băut și pentru prepararea sănătoasă a mâncării. Această apă ionizată și bogată în hydrogen acționează pentru a redă alcalinitatea organismului o condiție optimă pentru o sănătate bună.

Se utilizează pentru:

 • Supe și sosuri:apă kangen intensifica aromă ingredientelor pentru că acestea să devină fragete și suculente prin urmare mâncarea nu are nevoie de atât de multe condiment
 • Băut:beți apă kangen de-a lungul zilei și o să observați că spre deosebire de apă de la robinet apă kangen nu are un miros neplăcut este o apă mai fină și are o aromă plăcută
 • Cafea și ceai:veți fi surprinși de culoarea, gustul și aromă minunată a cafelei sau a ceaiului preparat cu apă kangen și de asemenea puteți utiliza o cantitate mai mică de cafea și ceai și tot veți obține un gust bogat datorită acestei ape
 • Plante: apă kangen poate oferi prospețime și viață plantelor, stimulează germinatia și îmbunătățește dezvoltarea răsadurilor

Apa Clean pH 7.0

Este obținută doar prin filtrarea apei de robinet. Este o apă curată fără pentru băut și lipsită de clor, depuneri, materii fecale și alte substanțe chimice ce se găsesc în apă de robinet.

Se utilizează pentru:

 • Mâncarea sugarilor:cei mici la naștere sunt în cel mai pur moment al vieții lor și nu au nevoie de apă alcalină
 • Medicamente: cuacest tip de apă se iau medicamentele alopate

Apa Beauty pH 4.0 – 6.0

Nu este de băut. Această apă ușor acidă este recomandată pentru efectele sale astringente. Este minunată pentru hidratarea, curățarea delicate și îngrijirea pielii.

Se utilizeaza pentru:

 • Spălare facial:propietatile astringent ale acestui tip de apă sunt eficinate pentru a conferii un aspect tonifiat și ferm pielii și este de asemenea excelență că toner după bărbierit
 • Îngrijirea părului:utilizați această apă în locul balsamului după samponare o să observați că reduce încâlcirea enervantă a părului și conferă o strălucire radiantă acestuia
 • Îngrijirea animalelor de companie:stropiți-va animalul de companie cu această apă și apoi periați pentru a obține o blană moale și strălucitoare
 • Lustruire:lustruiți ochelarii de vedere, obiectele din sticlă și ferestrele pentru un luciu intens
 • Alimente congelate:pulverizați alimentele cu acest tip de apă când le congelați pentru că acestea să nu își piardă gustul al dezghețare

 Apa Super Acida pH 2.7

Nu este de băut. Această apă are propietati de dezinfectare. Utilizați apă super acidă pentru a igeniza ustensilele de bucătărie, blaturile de bucătărie, pentru a preveni contaminarea încrucișată.

Se utilizează pentru:

 • Curățare și dezinfectare:curățați și dezinfectați în și în jurul bucătăriei care este un mediu propice pentru înmulțirea germenilor
 • Igienă:dezinfectați-va mâinile, periuță de dinți sau utilizați că apă de gură
 • Operațiuni comerciale:saloane de înfrumusețare, saloane de coafură, restaurant, colegii, creșe, magazine toate beneficiază semnificativ în urmă utilizării apei cu aciditate puternică.
Leveluk K8 2

Puternicul aparat de anti-oxidare cu 8 plăci Este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant de la Enagic®. Include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Puteți beneficia de acest aparat care produce apa Kangen® în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatil, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen® 8 este perfect pentru dvs.

Electrozi:8
Dimensiune placă: (mm)135 x 75
ORP negativ: (mV)-850
Interval pH:2,5 – 11,5
Rezultat:5 tipuri de apă
Putere: (W)230
Greutate totală: (kg)5
Dimensiuni WHD: (mm)345 x 279 x 147
Producție: (l/min)Apă Kangen®: 4,5 – 7,6 Apă acidă: 1,5 – 2,6 Apă puternic acidă: 0,6 – 1,1
Ușurința utilizării:Complet automat, foarte ușor de folosit
Limbi:8
Garanție: (ani)5

Leveluk SD501 Platinum (2)

Cel mai puternic model pentru gospodării Vă prezentăm NOUL SD 501 Platinum în 5-limbi! Complet nou, aparatul Platinum include un design refăcut, modern, care se încadrează perfect în bucătăriile elegante care sunt acum la modă. Beneficiază de aceleași performanțe impresionante într-un ambalaj complet nou. Aspect nou și elegant, același aparat SD 501 de încredere!

Electrozi:7
Dimensiune placă: (mm)135 x 75
ORP negativ: (mV)-800
Interval pH:2,5 – 11,5
Rezultat:5 tipuri de apă
Putere: (W)230
Greutate totală: (kg)6,3
Dimensiuni WHD: (mm)264 x 338 x 171
Producție: (l/min)Apă Kangen®: 4,5 – 7,6 Apă acidă: 1,5 – 2,6 Apă puternic acidă: 0,6 – 1,1
Ușurința utilizării:Complet automat, foarte ușor de folosit
Limbi:5
Garanție: (ani)5

Leveluk SD501 (3)

Cel mai puternic model pentru gospodării Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă Kangen® (a se vedea mai jos) în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect pe dulapul din bucătărie. Ecranul LCD cu funcții complete este atrăgător și ușor de folosit. SD501 este modelul “Amiral” al Enagic pentru că oferă în plus oxigen stabil, o mai bună curățare la nivel micro și niveluri negative mai scăzute ale ORP. La fel ca toate modelele 501, SD501 folosește o tehnologie inovatoare pentru efectuarea electrolizei, cu 7 electrozi din 99,97% titan pur, acoperiți cu platină.

Electrozi:7
Dimensiune placă: (mm)135 x 75
ORP negativ: (mV)-800
Interval pH:2,5 – 11,5
Rezultat:5 tipuri de apă
Putere: (W)230
Greutate totală: (kg)6,3
Dimensiuni WHD: (mm)264 x 338 x 171
Producție: (l/min)Apă Kangen®: 4,5 – 7,6 Apă acidă: 1,5 – 2,6 Apă puternic acidă: 0,6 – 1,1
Ușurința utilizării:Complet automat, foarte ușor de folosit
Limbi:Engleză
Garanție: (ani)5

Leveluk JR IV (2)

Modelul Junior JRIV are 4 plăci de electrozi, care reduce consumul de energie. Datorită consumului redus și a numărului mai mic de plăci, acesta este considerat cel mai “inteligent” model al companiei Enagic. Dacă sunteți în căutarea unui aparat Enagic care să producă 5 tipuri de apă, acesta este potrivit pentru început, după care îi puteți actualiza cu modelul de top K8. Familiile ar trebui să ia în considerare unul dintre cele mai robuste modele (SD501 sau K8) care are capacitatea de a produce 5 tipuri de apă pentru hidratarea zilnică, curățare și igienă personală

Electrozi:4
Dimensiune placă: (mm)135 x 75
ORP negativ: (mV)-550
Interval pH:2,5 – 11,5
Rezultat:5 tipuri de apă
Putere: (W)120
Greutate totală: (kg)5,8
Dimensiuni WHD: (mm)264 x 338 x 171
Producție: (l/min)Apă Kangen®: 3,0 – 4,9 Apă acidă: 0,2 – 1,9 Apă puternic acidă: 0,3 – 0,7
Ușurința utilizării:Unitate complet automată
Limbi:Engleză
Garanție: (ani)3

ANESPA-DX- (2)

Sistemul dvs. „Home Spa” Acest sistem exclusiv Home Spa ANESPA vă transformă baia obișnuită într-o stațiune balneară cu apă de izvor. ANESPA produce un flux continuu de apă minerală ionizată. Elimină clorul și alte substanțe dăunătoare din apa dvs. potabilă și adaugă minerale sigure și hidratante, care sunt sănătoase pentru pielea și părul dumneavoastră. Bucurați-vă de un duș sau o baie minunate în apa fierbinte de izvor ANESPA! * Filtru activ de cărbune cu interior din ceramică, Futama, care conține: Tufa: o piatră minerală luată direct din izvorul termic „Futamata Radium Hot” din Hokkaido Japonia. Această piatră minerală dă apei același efect relaxant și blând ca apa unui izvor fierbinte. Piatra MIC: generează apă activă ușor alcalină fiind bună pentru piele. Piatra dură: generează ioni negativi puternici.

Dimensiune placă: (mm)N/A
Interval pH:La fel ca apa de la robinet
Rezultat: Apă minerală ionizată pentru dușul sau baia dvs.
Putere: (W)N/A
Greutate totală: (kg)2,5
Dimensiuni: (mm)130 x 346
Producție: (l/min)2,6
Ușurința utilizării:Foarte simplu de instalat și utilizat.
Garanție: (ani)3

CERTIFICĂRI ISO

Enagic International deţine certificate ISO 9001, ISO 14001 şi ISO13485 pentru controlul calităţii şi managementul mediului, certificate de produs din partea Asociaţiei de Calitate a Apei Sigiliu Auriu şi este un membru cu liberă practică certificat de prestigioasa Asociaţie deVânzări Directe.

Compare

Translate »