Căutare avansată
Rezultatele căutării

Despre mine

Sunt Chicin Amalia, m-am născut în Călimănești și am locuit în Arad de când mă știu.

De când eram copil cochetam cu „afacerile”, încercând să fac bani din fel și fel de servicii și bineînțeles că am absolvit Facultatea de Științe Economice, secția Marketing. Cred că a fost ceva natural.

Sunt o persoană care iubește libertatea și tot ce implică ea, și ca urmare la 25 ani am deschis primul meu business, un magazin cu articole pentru copii. Apoi a urmat altul pentru femei. Și pentru că monotonia te face de multe ori să nu mai faci cu plăcere ceea ce faci, după 8 ani am schimbat domeniul de activitate și am deschis un club și un restaurant. În ultimii 12 ani am organizat nunți și botezuri pentru sute de oameni în propriul salon de evenimente. O muncă foarte grea dar cu satisfacții imense, oportunitatea de a cunoaște și a ajuta oameni. Iar dacă faci cu pasiune și plăcere ceea ce faci și pui pe primul loc nevoia omului și nu partea financiară, ajungi numărul 1 și vei avea de câștigat pe termen lung. Și am reușit!

Multe afaceri sunt aparent la fel dar diferă mult. De ce? Pentru că „Omul sfințește locul”. De aceea eu personal consider Crown Invest Services diferit. Pentru că suntem patru oameni care ne-am conectat având aceleași principii și valori (umane și morale) și punem suflet și pasiune în ceea ce facem, iar nevoile omului sunt pe primul loc.

Contactează-mă

  • Căutare avansată

Compare

Translate »