click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Căutare avansată
Rezultatele căutării

7 secrete pentru o vânzare de 5 stele

Scris de: Crown Invest on 28 octombrie 2020
7 secrete pentru o vânzare de 5 stele
Comments:0

Vrei să vinzi un apartament sau o casă?

Atunci să te pregăteșți foarte bine pentru o întreagă aventură interesantă, pentru că în final cea mai grea muncă este să lucrezi cu oameni. Sau, recomandarea mea este să citești următoarele rânduri cu mare interes și poate te vor ajută să înțelegi ce e mai bine pentru tine:

1.”Găsește o persoană cu experiență cu care rezonezi și cu care să colaborezi.”

Chiar crezi că îți poți vinde singur casa și să rămâi cu bani în buzunar, fără să plătești pe cineva cu experiență?

Bineînțeles că poate fi tentant, mai ales pe o piață ”fierbinte”, dar rezistă dorinței, deoarece îți pot spune că o tranzacție „de vânzare de către proprietar” este aproape întotdeauna un dezastru, ceea ce va determina să sacrifici atât bani cât și timp și nici măcar nu realizezi acest fapt. Acestea fiind spuse, nu angajăm doar orbește un consilier imobiliar care ți-a trimis cel mai recent pliant sau pe cel pe care l-a folosit vărul colegului de muncă al prietenului unchiului tău. Fă câteva cercetări pentru a găsi un „agent” consilier imobiliar care are cunoștințe despre piața ta specifică, apoi intervievează aceea persoană pentru a te asigura că se potrivește bine cu ce ai nevoie. Consilierul tău imobiliar ar trebui să fie cineva cu care te simți confortabil să lucrezi, în care ai încredere să-ți vândă casa cu banii corecți. Și nu-ți fie teamă să vorbești cu câțiva consilieri imobiliari înainte de a alege unul. Dacă nu ai observat, am folosit de mai multe ori cuvântul „Consilier”, de aici și recomandarea mea sinceră să eviți „agenții” pentru că în final toți ne dorim mai mult profesionalism din partea tuturor, fără excepții, așa că alege Agenții de încredere.

  1. “Ia în considerare personalitatea ta”

Oamenii tind să judece de la prima vedere, fără motiv de cele mai multe ori, atunci este un factor important să înțelegi că micile detalii fac diferența, în creșterea interesului unui cumpărător pentru proprietatea ta. Indiferent de ce fel de persoană ești, în ziua în care ai programată o vizionare a casei încearcă să “mobilezi” locurile importante din casă cu mici detalii colorate (flori/tablouri), ia în considerare că o investiție de câteva sute de lei, poate face diferența între o vânzare rapidă și fără bătăi de cap și una cu mult chin și energie. Nu ezită să ceri o părere din partea consilierului tău imobiliar pentru a-ți facilita vânzarea.

  1. “Pregătirea apartamentului/casei pentru vânzare.”

În ziua de azi, din păcate, mulți oameni nu mai au timp pentru nimic, nici măcar pentru lucrurile de care au nevoie sau pentru cele ce îi fac fericiți. De aceea, în momentul vânzării unei proprietăți, pune mai mult interes pe igenizare și curățenia suprafețelor, pentru că cei interesați care își doresc locuința ta și doresc să facă o investiție, sau poate doresc să se mute imediat, vor aprecia un mediu curat și sigur. Bineînțeles, știm din experiență că oamenii, vor renova sau vor aduce modificări apartamentelor/caselor achiziționate, dar asta nu înseamnă că “noi”, cei ce vindem, trebuie să fim indiferenți. Nu lăsăm lucrurile împrăștiate, în dezordine și casa neaerisită, pentru că în final percepția celui interesat va fi: “locuința este mult prea mică, și neîncăpătoare, și nu mă simt bine aici”, chiar dacă este contrariul, dar cel puțin asta veți transmite.

  1. “Eliberează casa de lucrurile personale.”

Pentru că îți dorești să vinzi proprietatea este indicat să te eliberezi și spiritual și energetic de proprietate, și astfel să îți “ascunzi” lucrurile persoanele (poze/tablouri cu familia, sau chestii ce țin de personalitatea ta și de viața ta) pentru a putea pregăti apartamentul/casa ca o “pânză albă” pentru noii proprietari, și astfel având posibilitatea să se simtă ca “acasă” din momentul primului pas peste pragul ușii. Oamenii au nevoie să simtă și să iubească locul în care vor locui din prima clipă.

  1. “Renovează proprietatea pentru a o face mai plăcută.”

O proprietate renovată și reîmprospătată are șanse mult mai mari să se vândă decât una locuită și cu multe defecte pe la toate colțurile. Nu vreau să înțelegi că este necesar să investeșți mii de euro ca să o faci nouă, dar poate un văruit, sau o vopsire acolo unde este nevoie, te asigur că va face diferența pentru cumpărătorul final, scopul fiind cel de a tranzacționa mai repede și la prețul corect, evitând negocierile inutile, și apărând interesele amândurora, excluzând multe motive de discuție.

  1. “Adaugă câteva plante.”

Cum am menționat și mai sus, micile detalii vor face întodeauna diferența și când îți pui în scenă casa, amintește-ți că verdele este prezent: plantele creează un mediu luminos și primitor. S-ar putea să dorești să iei în considerare un buchet de flori sau un castron de fructe pe blatul din bucătărie sau pe masă. Unele plante și elemente naturale vor impresiona cumpărătorii aducând un plus de culoare și viață decorului tău.

  1. „Atenție la miros și la lucrurile de valoare.”

Imagineză-ți că te duci la brutărie să îți iei o pâine caldă, și când intri miroase a carne stricată, crezi că mai stai să cumperi pâine? Exact, nu! Atunci ar fi bine să dai o atenție mult mai mare mirosului din casă ta și să folosești toate metodele la îndemână ca totul să descurgă bine, deoarece impactul vizual cât și olfactiv va face diferența instant în mintea celui ce vrea să cumpere. Și bineînțeles pe lângă miros, ai grijă la lucrurile de valoare din casă, încearcă să lași cât mai puține lucruri la vedere, că niciodată nu se știe cine intră în casă, și poate nici nu vei observa decât în acel moment când este prea târziu. Prevenția întodeauna este mai bună decât atenția.

Totul ține de noi…și doar noi putem schimba sau imbunătăți lumea din jurul nostru, așa că…

„Nu spune că nu ai îndeajuns de mult timp. Ai la dispoziție exact același număr de ore pe zi pe care l-au avut Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, și Albert Einstein.” – H. Jackson Brown, Jr. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Căutare avansată

Compare

Translate »